Lakás és építési hitel

  • Nincsenek apró betűk!

A Magyar Nemzeti Banknál (MNB) regisztrált szakértőnk minden jelentős bankkal kapcsolatban állnak, jelenleg 19 pénzintézet termékeit hasonlítják össze, és az apró betűs részben található esetleges buktatókra is felhívják figyelmét! Így Önnek nem jelent kockázatot a banki dokumentumok pontos értelmezése, képzett hitelszakembereink segítenek eligazodni a részletekben!

  • Díjmentes!

Szolgáltatásunk ingyenes! Szakértő pénzügyi szakértőnk díjmentesen leveszik az ügyintézés minden terhét válláról. Ön kizárólag a bank által meghatározott költségeket fizeti, a Metahome Kft felé díjfizetési kötelezettség nem terheli. Ez a gyakorlatban azzal az előnnyel jár az Ön számára, hogy nem kell végigjárnia a bankokat, összehasonlítani az egyes banki hitelkonstrukciókat, végigolvasni az apró betűs részeket, kollégáink ezt díjmentesen megteszik Ön helyett, időt, pénzt és utánajárást spórolva Önnek!

  • 19 bank ajánlata egy helyen!

19 banki partnerünk ajánlata közül keressük meg az Önnek legoptimálisabb hiteltípust. Így a magyar piacon fellelhető valamennyi konstrukciót megvizsgálva lehetetlennek tűnő élethelyzetekre is születhet megoldás. A bankok független partnereként kizárólag az Ön igényeit és anyagi lehetőségeit szem előtt tartva segítjük bármilyen hitelproblémájával kapcsolatban.

Kérjük hitellel kapcsolatban adja meg adatait és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot!