Típus 1

Vételár: 95.000.000 Ft + telek


NAPELEM, "H" TARIFA, HŐSZIVATTYÚ (mennyezet hűtés-fűtés) - RIASZTÓ - REDŐNY - ENERGIAHATÉKONY INGATLAN ALACSONY REZSIVEL


Eladásra kínálunk Őrbottyán belterületén aszfaltos csendes mellékutcában, jó közlekedés mellett egy kertre néző nettó 115m2-es, magas műszaki tartalommal, klímával, 3 hálószobával + amerikai konyhával rendelkező családiházat 31+9 m2-es terasszal. Telek 900m2.

Az ár kulcsrakész ingatlanra vonatkozik!

És minek köszönhető a valóban alacsony rezsi?

- az Ytong falazatnak ami önmagában is jól szigetel, ettől függetlenül +10 cm szigeteléssel van ellátva ("U" érték: 0,20)
- a napelemnek amitől igen kedvező lesz az áramszámla
- "H" tarifás villanyóra, aminek köszönhetően kedvezményesen kapjuk az áramot a fűtéshez
- a födém szigetelésnek, ami nem a megszokott üveggyapot, hanem 25cm fújt cellulóz hőszigetelés aminek igen erős a szigetelő képessége és minden apró rést befed
- a fűtésrendszernek (LG HM091M.U43 típusú hőszivattyú) ami a padlón és a mennyezeten adja le a hőt, továbbá külön szabályozható a hőfok minden helyiségben (gazdaságos fűtésrendszer)
- nyáron a klímát a hőszivattyú vezérli, ami a mennyezeten ad le a hűtést, így a fan coil-al ellentétben itt egységesen hűl le a lakás minden helyisége
- nyílászárók amik 3 rtg. üvegezésűek

Ezek összessége biztosítja, hogy meglepően alacsony rezsivel kell számolnia annak, aki birtokba veszi ezt az ingatlant!


Burkolatok szabadon választhatóak, műszaki tartalmat kérésre személyesen vagy email-en tudunk biztosítani. Referenciák Őrbottyánban megtekintehtőek.


CSOK, 5%-os Áfa és egyéb új építésű ingatlanokra vonatkozó kedvezményes kamattámogatott hitelek felvehetők!
Igény esetén, független hiteltanácsadónk által segítséget tudunk nyújtani az előminősítésben és a teljes hitelfelvételben. Az összes számottevő banktól ajánlatot kérünk, így könnyebb lesz a megfelelő személyre szabott hitel konstrukció kiválasztása (díjmentes szolgáltatás).
500m-en belül megtalálhatóak: Posta, CBA, Coop, gyógyszertár, iskolák, stb...
Vasút, buszmegálló kb 10 perc gyalog.