Őrbottyán 84.000.000.-

NAPELEM - HŐSZIVATTYÚ - HŰTŐ FŰTŐ RENDSZER- RIASZTÓ - REDŐNY - ENERGIAHATÉKONY INGATLAN ALACSONY REZSIVEL!!!
Metahome Kft irányáron eladásra kínál Őrbottyán belterületén aszfaltos utcában egy nettó 103m2-es, magas műszaki tartalom mellett, egy 3 hálószobával + amerikai konyhával rendelkező ikerház felet, napelemmel, riasztóval, burkolt terasszal. A két lakás egy 7m széles tárolóval ér össze, így teljesen külön van választva a két ingatlan egymástól, továbbá kerítéssel és külön autóbejáróval van ellátva.
A fűtésről és a hűtésről egy LG HM091M.U43-as típusú hőszivattyú gondoskodik, ami helyiségenként vezérelhető külön a mennyezeten és külön a padlóban is igény szerint.
Az ingatlan külön gardrobszábát tartalmaz, ami esetleg vendégszobának is megfelel, mivel a szobához egy kis zuhanyzó is tartozik wc-vel kiegészítve. A ház további két wc-t, egy kádas fürdőszobát és egy kazánházat is tartalmaz.
A házra jellemző az energiahatékonyság! Az alacsony rezsit a hőszivattyúnak a szigetelésnek és a napelemnek köszönhetjük amiket az ár tartalmaz! Nyílászárók fehér műanyag hőszigetelt 3rtg-ű üvegezéssel vannak ellátva + redőny, szúnyogháló.
Az ingatlant kulcsrakész állapotban adjuk át.
Burkolatok szabadon választhatóak, műszaki tartalmat kérésre személyesen vagy email-en tudunk biztosítani.

Számos referenciával rendelkezünk, amik megtekinthetőek!
Érdeklődés egész nap H-V!