Őrbottyán Madách Imre utca 79.900.000.-

NAPELEM - HŐSZIVATTYÚ - HŰTŐ FŰTŐ RENDSZER - HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZTETŐ RENDSZER - RIASZTÓ - REDŐNY - ENERGIAHATÉKONY INGATLAN ALACSONY REZSIVEL!!!


Metahome Kft eladásra kínál Őrbottyán belterületén aszfaltos utcában, jó közlekedés mellett egy nettó 95 m2-es (bruttó 112,6m2), magas műszaki tartalommal, 4 hálószobával + amerikai konyhával rendelkező különálló ikerház felet, napelemmel és burkolt terasszal. A két lakás egy 6 m széles kültéri tárolóval ér össze, így teljesen külön van választva a két ingatlan egymástól, továbbá kerítéssel és külön autóbejáróval van ellátva. A két ingatlan társasházi alapító okirattal és külön mérőórákkal fog rendelkezni. Az ár kulcsrakész ingatlanra vonatkozik!


Az ingatlanra jellemző az alacsony rezsi, amit igazolják az eddig átadott saját beruházású házaink tulajdonosi visszajelzései!


És minek köszönhető a valóban alacsony rezsi?
- az Ytong falazatnak ami önmagában is jól szigetel, ettől függetlenül +10 cm szigeteléssel van ellátva
- energetikai szempontból a szellőztető rendszer óriási előnyt jelent, mivel a rendszer hőcserelő funkciója meleg levegőt juttat a lakásba, úgy biztosítható folyamatosan a friss levegő, hogy nem csökken a benti hőmérséklet. Vagyis úgy maximalizáljuk a komfortot, hogy közben minimalizáljuk a fűtés költségeit.
- napelemnek (tervezett 6kw)
- a födém szigetelésnek, ami nem a megszokott üveggyapot, hanem 25cm fújt cellulóz hőszigetelés aminek igen erős a szigetelő képessége és minden apró rést befed
- a fűtésrendszernek (LG HM091M.U43 típusú hőszivattyú) ami a padlón és a mennyezeten adja le a hőt, továbbá külön szabályozható a hőfok minden helyiségben (amit nem használunk nem fűt, vagy kevésbé fűt)
- nyáron a klímát a hőszivattyú vezérli, ami a mennyezeten ad le a hűtést, így egységesen hűl le a lakás
- a nyílászáróknak amik 3rtg üvegezésűek
- és nem utolsó sorban a redőnynek, ami leengedett állapotban meglepően sok hőtől megvédi a helyiséget ha rásüt a nap az ablakokra


Ezek összessége biztosítja, hogy meglepően alacsony rezsivel kell számolnia annak, aki birtokba veszi ezt az ingatlant!

Helyiség kiosztás:

Szobák (9,75m2, 10,49m2, 12,75m2, 10,6m2)
Nappali (15,38m2) (a kisszoba megszüntetésével 25,38 m2-es nappalit kapunk)
konyha-ebédlő (11,13m2)
Kamra (1,9m2)
Mosókonyha (3,67m2)
Előtér (9,94m2)
Fürdő-wc (6,25m2)
Wc (1,76m2)
Burkolt terasz (16m)
Saját elkerített telekrész (850m2)


Burkolatok szabadon választhatóak, műszaki tartalmat kérésre személyesen vagy email-en tudunk biztosítani. A tervek bizonyos szinten még módosíthatóak!


CSOK és egyéb új építésű ingatlanokra vonatkozó kedvezményes kamattámogatott hitelek felvehetők!
Igény esetén, független hiteltanácsadónk által segítséget tudunk nyújtani az előminősítésben és a teljes hitelfelvételben. Az összes számottevő banktól ajánlatot kérünk, így könnyebb lesz a megfelelő személyre szabott hitel konstrukció kiválasztása (díjmentes szolgáltatás).


500m-en belül megtalálhatóak: Posta, CBA, Coop, gyógyszertár, iskolák, stb...
Vasút, buszmegálló kb 4-5 perc gyalog.

Műszaki tartalom igénylése: